Please select mobile menu.

Un vals firesc

August 24, 2015 ,

Ne nastem…firesc. Suntem botezati…firesc, crestem intr-un mod la fel de firesc si tot firescul ne dicteaza mai apoi cararea. Este bine sa ai un job, este bine sa ai casa si masina, este bine sa faci multi bani. Ai ajuns la 30? Este bine sa te casatoresti, sa duci numele mai departe. Cateodata “firescul” merge si mai departe. Este bine si frumos ca amadoi sa fie fizic compatibili. Vizual vorbind, da bine in fotografiile de familie de pe semineu.

Dar cateodata, viata iti mai arata si o alta fata. Una care nu are nicio legatura cu ce ai vazut tu în filme sau ai citit în carti de povesti nemuritoare. Cateodata misiunea ta este sa faci un puzzle si din piese lipsa. Si daca te duce capul, si inima, il vei face.

Aprilie, duminica, eveniment. In timp ce fotografiam printre spoturi de lumini si oameni apretati am vazut ceva “nefiresc”.

Asa imi dicta mie mintea, ca acea imagine este… nelalocul ei…de frumoasa.

El, un domn  distins si elegant. Ea, o doamna frumoasa si senzuala. Ea este purtata de muzica si de doua picioare drepte si frumoase. El este condus de niste roti si de ritm.Au dansat, s-au privit, si-au zambit cu buze si ganduri.

Privesc lung fotografiile lor si vad contraste, vad frumos, si mai vad neputinta oamenilor cu putinta. Dintre toate cuplurile de pe ringul de dans… care traieste?

Ei sunt muzica, si tot ce inseamna ea. Apropiere si senzualitate, sunt iubire si completare. Ea este desculta iar el este indragostit, ea este frumoasa si el este atat de prezent.

Sunt atat uniti si compatibili incat cei din jur par din carton.

Sunt fericita ca i-am vazut!

XPA_6910

XPA_6923

XPA_6902

XPA_6918

 

XPA_6922

5 comments

  1. Cred ca sunt cele mai frumoase fotografii care ne-au fost facute vreodata. Cat despre cuvinte… m-au coplesit! Multumim din suflet!
    Catrinel.

  2. Minunate fotografiile…cat despre cei doi…un TOT…
    Si noi iti multumim pt ca ne arati atatea lucruri frumoase si ne opresti din cotidianul meschin pentru a le observa si a ne bucura sufletul…

Leave a comment