Please select mobile menu.

Iubirea exista

October 13, 2015 ,

Ce este important in viata, in singura pe care teoretic o avem? Este important sa numeri banii din cont in gand? Este bine sa calatoresti mult? Bine, pentru asta iti trebuie contul …nu numai din gand. Este important sa fii un om puternic si implinit?

Cu siguranta da. Acum, lucrurile se disperseaza putin. Ce inseamna puternic si implinit?

Pentru a clarifica putin lucrurile o sa vin cu exemple…clare, autentice si evidente.

O sa fiu acuzata probabil de melancolie cronica de toamna. Tot ce se poate. Eu insa iti spun ce simt si ce cred.

Iubirea adevarata, impartasita, reala, autentica, palbabila te face un om puternic si implinit.

Cum sa nu ai putere cand cel pe care il iubesti se uita la tine ca la cel mai pretios dar? Cum sa nu devi Iron Man cand esti tinut de mana si la propriu si la figurat? Cum sa nu muti muntii din loc cand in ochii omului iubit te vezi mult mai…decat ai crezut vreodata ca esti.

Nu sunt basme.

Am vazut cu ochii mei cei miopi saptamana trecuta.

Roxana si Boby. Ei sunt justificarea celor spuse mai sus.

Pe Roxana am cunscut-o saptmana trecuta. Cu Boby am mai socializat si prin alte grupuri de prieteni. Ea, vorba neaosa a romanului, frumoasa de pici. El inalt, galant si extrem de calm.

Amandoi, o pereche cum vezi in filme.

Au semnat emotionati. Familia si nasii i-au imbratisat cu drag, gasca de fetea fost prezenta trup si suflet iar noi am reusit sa ne lafaim intr-o locatie extrem de vie pentru o sedinta foto.

Roxana este visul oricarui fotograf. In afara de faptul ca este prietena cu aparatul de fotografiat, este si fotogenica si stapana pe ea. Boby s-a incruntat putin in gand dupa o jumatate de ora de invartit printre alei si copaci, dar galant cum v-am spus ca este, a oprit orice vorba de ocara in spatele unui zambet.

Ce m-a uimit, meteorologic vorbind? Pana in ziua cununiei a plouat cu galeata. In acea zi de vineri a fost parca o ultima zi de vara. Si ce crezi? In ziua nuntii la fel.

Se pare ca cineva acolo sus le-a mai facut un cadou.

Ziua nuntii a fost cu atentie pregatita. Detaiile minutios puse la punct.

Am fotografiat acasa la Boby. In afara de o casa atat de frumoasa, o curte de un verde extrem, ne-am distrat cu cel mai vesel grup de nuntasi.

Valuri de emotii si la ceremonia religioasa. Roxana a incercat din rasputeri sa-si tina lacrimile de bucurie in gand si in sufelt dar pana la urma emotiile si-au spus cuvantul.

Seara ne-am retras cu totii la restaurant. Din nou…WOW! Holul rasuna de acorduri clasice fine, sala plina de flori parfumate si lumanari, lume buna si frumoasa si un cuplu fericit gata sa dea startul petrecerii.

Si a fost una reusita, se poate vedea si din imagini.

Roxana, Bobby, sunteti minunati, si asa sa ramaneti pana la 100.

Nu uitati de reducere…si tripleti!

 

Leave a comment