Please select mobile menu.

Ram si Clau

April 27, 2016 ,

Se zice ca atunci cand cerem rabdare, Dumnezeu nu ne trimite prin curier un pachet cu rabdare, dar ne va da oportunitatea sa fim rabdatoro. Daca cerem curaj, cu siguranta ne va pune in situatii in care curajul este optiunea. Daca cerem fericire, mai mult ca sigur nu o vom simti cum ne invaluie la cateva secunde de cand am formulat constiicios “cererea”. Vom confrunta situatii in care putem alege sa fim rabdatori, curajosi si deschisi.  Fericirea vine din intelegerea rationala  a acestor valori.

Pana la urma este vorba de alegeri, de alegeri asumate. Este vorba de experiente mai putin placute din care esti nevoit sa inveti, altfel experienta va fi pusa pe “repeat” pana reusesti sa pricepi ce viata tot incearca sa-ti transmita subtil…sau mai putin subtil.

Iubesc oamenii care se lasa invatati de experiente, care cresc din ce in ce mai frumosi si impliniti.

Ramona este exemplul meu in povestea de astazi. O cunosc de ani. Am vazut-o razand cu toata inima, am vazut-o plangand din tot sufletul, am vazut-o invatand, iar acum o vad mai fericita ca niciodata.

Povestea incepe intr-o zi de decembrie, la un pranz tarziu. Ramona si Claudiu ma asteptau la o masa discreta. Banuiam ca va fi o discutie din aceea…la care urma sa salvez o data in agenda mea de evenimente.

“Ioana, noi ne casatorim si ne dorim din tot sufletul sa ne fii alaturi”.

Povestea lor este atat de frumoasa, se leaga cumva si de ceea ce spuneam in materialul trecut. Vine un moment cand cunosti pe cineva si stii ca este omul alaturi de care vrei sa-ti petreci tot restul vietii. Ei au stiut, au simtit si au facut pasul.

Se potrivesc, se completeaza, se sprijina, se iubesc. Este atat de evidenta fericrea lor incat te molipseste.

Cununia civila a fost o mare surpriza pentru toata lumea. Emotii de-a valma, lacrimi de bucurie, si un cuplu perfect.

Timpul a tinut cu noi. O zi de iarna generoasa as putea spune. O plouat toata ziua, mai putin timpul petrecut in centru si in parc pentru sedinta foto.

Ne-am retras apoi pentru un pranz la un local din apropiere. Am fost putini dar vorbareti.

Nunta va fi in septembrie, urmeaza apoi un trash the dress intr-un loc de vis.

Ram, ma bucur din suflet pentru voi. Va doresc sa fiti o viata asa cum v-am cunoscut eu…de mana.

Va multumesc ca m-ati ales.

XPA_5045 XPA_5075 XPA_5069 XPA_5068 XPA_5044 XPA_5112 XPA_5118 XPA_5130 XPA_5138 XPA_5151 XPA_5157 XPA_5161 XPA_5169 XPA_5182 XPA_5200 XPA_5211 XPA_5214 XPA_5223 XPA_5234 XPA_5265 XPA_5272 XPA_5278 XPA_5281 XPA_5289 XPA_5330

3 comments

  1. Doi oameni frumosi.Ma bucur din suflet sa ii vad iubindu se atat de mult si le doresc sa se iubeasca mereu ca si acum!Nadia.

Leave a comment