Please select mobile menu.

Wedding fun

July 6, 2016 ,

Sambata seara, Papillon Events, doi miri frumosi foc si invitati demni de podium. Se anunta o seara plina de distractie. Pentru un fotograf de eveniment acest lucru se traduce in: imagini faine si ajuns acasa in timp ce fredoneaza melodia “Cand soarele rasare”. Este un targ corect. Este o responsabilitate asumata de a oferi  mirilor fotografii care le vor aduce aminte peste ani de cel mai frumos moment al vietii lor.

Imi imaginez cum fotografiile vor ajunge in mainile nepotilor sau stranepotilor, iar ei plini de uimirea vremurilor noastre isi vor face o imagine despre cum eram, si cum erau cei care le-au dat viata. 

Gandul acesta inseamna responsabilitate si seriozitate in ciuda noptilor albe…dar colorate. Un paradox cromatic care iti contureaza cumva o definitie a meseriei pe care ai ales-o.

Sa revenim la mirii nostri.

Alexandra si Laur si-au primit invitatii asa cum se cuvine, a urmat un dans pus in secena cu emotie si sub privirile fericite ale parintilor, rudelor si prietenilor.

Urmeaza distractia, dansurile in sincron sau mai putin organizate, si o bucurie evidenta pe care o puteti vedea in imaginile de mai jos.

Alexandra, Laur…sunteti grozavi.

Va doresc o viata  in care sa fiti la fel de veseli si frumosi cum ati fost in seara in care v-am cunoscut.

O poveste alb negru despre o seara colorata de iulie.

Leave a comment